U sklopu projekta Živim u bojama, nemamo što birati, naši idući projekti bit će posvećeni potrebitima u Sisku, Petrinji, Glini… Javite nam kome bismo prvo trebali pomoći

Boje za
potresenu
Banovinu

Iskrena podrška svim žrtvama potresa, ali i svim herojima koji su u ovoj tragediji priskočili u pomoć, spašavanju i raščišćavanju ruševina u Sisku, Petrinji, Glini i velikom dijelu Hrvatske.

Podrška i pomoć

Želimo se i mi uključiti, onako kako najbolje znamo, udruživanjem snaga i organiziranoj konkretnoj pomoći u sklopu projekta Živim u bojama. U tom smislu već smo započeli s pripremama i prikupljanjem materijala za izradu namještaja i opremanje interijera, osobito onog namijenjenog djeci.

Ova naša inicijativa možda djeluje preuranjeno, ali nakon završetka hitnih intervencija, spašenih ljudskih života i obnovljenih građevina trebat će opremiti i životne prostore u kojima su, za svakodnevni boravak, podosta bitni kreveti, ormari, kuhinje … i svakako namještaj za djecu.

Želite li pomoći ili znate nekoga kome je pomoć potrebna pridružite se ovoj humanitarnoj inicijativi i pošaljite svoje prijedloge putem kontakt forme u nastavku.

Boje za
potresenu
Banovinu

Živim u bojama je projekt koji pokazuje da udruženim znanjima, sposobnostima, voljom i radom, možemo napraviti sve.

Zahvaljujemo na angažiranosti, velikom srcu i dobroj volji svima koji sudjeluju i podržavaju ovaj projekt, na koji već sada možemo biti ponosni, a još više kada riješimo probleme onih kojima je pomoć i inače, a posebno u ovim sivim vremenima, najpotrebnija. 

Javi se ako želiš sudjelovati i imaš ideju kako unijeti boje u još neki prostor. Zajedno možemo sve, pokrenuti pozitivne promjene i unijeti u svijet puno puno boje!

PARTNERI CIKLUSA

ŽIVIM U BOJAMA
IVERPANOV HUMANITARNI PROJEKT