Živim
u bojama

Jedinstven humanitarni eksperiment koji uz spoj kreativnosti i vještine niza stručnjaka i partnera u rješavanju interijerskih izazova pokreće pozitivne promjene unoseći u svijet puno boje!

živim
u bojama

Zašto
"Živim u bojama"?

U ovoj godini koja je po malo čemu dobra, Iverpan je odlučio pokrenuti humanitarnu akciju koja bi mogla unijeti malo boje u opće sivilo i donijeti malo veselja onima kojima je pomoć najpotrebnija, ali i svima ostalima koji u tome sudjeluju.  

Zašto je ovo
humanitarni
eksperiment

Testiramo zajedničku sposobnost u rješavanju konkretnih problema određenih korisnika. Želimo dokazati kako je pasivnom skepticizmu najbolji odgovor svako, pa i najmanje, aktivno djelovanje u smjeru pozitivnih promjena.

Tko sudjeluje
u projektu?

Suradnici i partneri su dobavljači materijala te stolari, arhitekti i dizajneri koji surađuju na rješavanju problema koji godinama muče razne korisnike od društvenog značaja. Pored njih je cijeli tim ljudi koji prati i podržava projekt sudjelujući u realizaciji i prezentaciji.

Kome
pomažemo?

U prvome krugu rješavamo probleme u tri dječja vrtića u Zagrebu koji su najviše stradali u potresu. A to je tek početak. U nekim idućim koracima pokušat ćemo riješiti probleme uređenja, odnosno namještaj za neke bolnice/čekaonice u bilo kojem gradu u RH. Tu bismo mogli dodati i pronalaženje rješenja za škole, pučke kuhinje, možda staračke domove ili bilo koji objekt koji nam predlože naši kupci, partneri…, a koji je udovoljava temeljnim pretpostavkama ovog projekta.

Kako postižemo
izvrsna
rješenja?

Spoj odličnih ideja i vješte izrade jedino je jamstvo izvrsnih rješenja s kojima želimo upoznati javnost, prikazujući procese izrade namještaja i uređenja interijera. U velikom smo iščekivanju, jer će poneka rješenja premašiti sva očekivanja i otvoriti nove puteve razvoja namještaja.

Koji su
najveći izazovi?

Idejni su izazovi postavljeni arhitektima i dizajnerima koji osmišljavaju inovativna i višenamjenska rješenja namještaja za svaki problemski zadatak. Tehnički su izazovi orjentirani na realizaciju osmišljenih ideja i na stolare koji će, zahvaljujući svojima vještinama i poznavanju karakteristika proizvoda i materijala, uspjeti u besprijekornoj izvedbi.

Kako
podržavamo
mlade?

Angažman mladih dizajnera i arhitekata za sudjelovanje u kreativnom dijelu procesa stvaranja namještaja i pojedinih interijerskih rješenja te povezivanje sa stručnjacima za izradu namještaja i uređenje interijera je velika podrška i konkretan poticaj za daljnje usavršavanje i uspjeh u poslovnom svijetu. U jednom će krugu ideje nuditi isključivo studenti dizajna, arhitekture…, a mi ćemo njihove ideje pokušati oživotvoriti te na taj način riješiti neki problem u našoj životnoj sredini.

OK!
Tko smo mi?

Iverpan d.o.o., tvrtka koja se 30 godina bavi ponudom proizvoda i tehnološkom obradom i pripremom materijala za izradu namještaja. https://iverpan.hr/

Projekt „Živim u bojama“ je izvrstan način proslave našeg 30. rođendana koji poklanjamo zajednici kao poticaj i doprinos društveno odgovornom poslovanju.

Što je glavni
cilj projekta?

Izrada kreativnih interijerskih rješenja za više korisnika iz bliže i šire zajednice u više projektnih ciklusa, uz senzibilizaciju javnosti, promociju sudionika i edukaciju o vrijednosti kvalitetnih rješenja u uređenju interijera u svakodnevnom životu. Također, ključno je pokazati da se i izvan IT sektora Hrvatska može pohvaliti i tržišno predstaviti kreativnošću i snalažljivošću.

Kako ćemo
ga ostvariti?

S obzirom na raznovrsne potrebe i velik broj korisnika, projekt se dijeli u više projektnih ciklusa. Za svaki ciklus se definiraju korisnici koje odabire javnost ili odgovarajuće institucije. Planirano trajanje svakog ciklusa je ovisno o zadatku, a ciklusi se mogu i preklapati. Ukupno trajanje projekta ovisit će o zainteresiranoj javnosti i podršci sudionika projekta.

Tko financira
projekt?

Glavninu investicije osigurat će Iverpan i njegovi dobavljači, te partneri u projektu svojim radom (bez potrebe financijskog uključivanja). Očekujemo uključivanje i dodatnih sponzora koji prepoznaju vrijednost ovakve inicijative i žele se priključiti u pomoći široj društvenoj zajednici.

Pridruži nam se
i postani dio
pozitivne promjene!

Projekt Živim u bojama je humanitarni projekt usmjeren na konkretne potrebe određenih skupina korisnika i to kroz proces izrade kreativnih interijerskih rješenja kroz aktivnu suradnju više stručnjaka u oblikovanju izvrsnih materijala.

Unesimo boje
u svaki dječji prostor!

Živim u bojama je projekt koji pokazuje da udruženim znanjima, sposobnostima, voljom i radom, možemo napraviti sve.

Zahvaljujemo na angažiranosti, velikom srcu i dobroj volji svima koji sudjeluju i podržavaju ovaj projekt, na koji već sada možemo biti ponosni, a još više kada riješimo probleme onih kojima je pomoć i inače, a posebno u ovim sivim vremenima, najpotrebnija. 

Javi se ako želiš sudjelovati i imaš ideju kako unijeti boje u još neki prostor. Zajedno možemo sve, pokrenuti pozitivne promjene i unijeti u svijet puno puno boje!

Upoznaj
materijale

MDF
U BOJI

Kolorit koji svijet čini savršenim

Materijal izrađen ekološkom tehnologijom od drvenih vlakana s bojom koja je vidljiva cijelim presjekom i omogućuje razna dizajnerska rješenja u interijerima.

• netoksičan
• otporan na vlagu
• lako obradiv

KVARCNE
PLOČE

Atraktivne poput prirodnog
kamena, ali izdržljivije i otpornije

Kvarcne površine zbog svojih svojstava i dostupnosti u širokoj paleti boja, nijansi, tekstura izvrstan su izbor za realizaciju dizajnerskih projekata u javnim i privatnim interijerima s najvišim estetskim i higijenskim standardima.

• neporozan
• ekološki prihvatljiv
• iznimno otporan

MINERALNE
PLOČE

Čvrsta površina s izvrsnim
svojstvima obrade

Sinergijom vrhunske tehnologije i dizajnerske stručnosti nastao je trajni materijal, koji gotovo da i nema ograničenja u primjeni. Mineralni materijal koji možemo upotrebljavati u privatnom interijeru, medicinskom sektoru, restoranima, hotelima…

• neograničena fleksibilnost materijala
• ekološki prihvatljiv
• neporozan

ORGANOID

Površine koje povezuju
ljude i prirodu

Površine izrađene od prirodnih sirovina zadržavaju većinu izvornih karakteristika poput mirisa, opipa, vizualnog izgleda. Autentičnim i jedinstvenim izgledom, mirisom i pozitivnim prirodnim

elementima, površine Organoid obogatit će svaki prostor.

• ekološka i održiva tehnologija proizvodnje
• autentični izbor materijala
• 100 % biorazgradive završne smole

ZELENI
VRTOVI

Proizvodi vrhunske kvalitete
i funkcionalnosti

Stvorite mjesto na kojem ćete uživati u zelenom pogledu, mjesto na kojem nestaje stres i vlada dobro raspoloženje. Iznimno izdržljivi i otporni, visokih kriterija dizajna i proizvodnje.

• eco-friendly
• 100 % prirodni
• podiže ambijentalnu vrijednost prostora

RAUVISIO
CRYSTAL

Moć kristala u vašem domu

Rauvisio Crystal izvrstan je izbor za izradu namještaja ili zidnih obloga ekskluzivnih poslovnih i ugostiteljskih interijera, poliklinika ili vlastitog doma. Dugotrajan i otporan na kemikalije, svakom će interijeru dati zasluženu notu luksuza!

• otporan na grebanje
• izuzetno prihvatljiv za arhitektonsko projektiranje
• neporozan

MODULARNI
SISTEM POLICA

Multifunkcionalni,
izuzetno praktični elementi

Crni aluminijski profili jasno se ističu u svakom prostoru. U kombinaciji sa staklenim policama ili drvnim dekorom kreiraju privlačan i ekskluzivan namještaj prikladan za dnevne boravke, poslovne prostore, hotele i restorane ili apartmane.

• glatki spojevi
• ručno sklapanje
• dopadljiv izgled